Stand van zaken

Sinds kort heeft Stichting de Kern er een nieuwe vertrouwenspersoon bij. Marja Bor is van Zorgbelang Fryslân en zij brengt regelmatig een bezoek aan onze locaties waar jeugdigen verblijven. Marja is te bereiken via: bor@zorgbelang-fryslan.nl Voor cliënten boven de 18 blijft Cisca van Pappelendam de vertrouwenspersoon. Zij is te bereiken via: c.vanpappelendam@dekern.nl

Stichting de Kern is een door SBB erkend leerbedrijf en kan stagiaires inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden. MBO-studenten komen alleen in aanmerking voor een diploma als de stage plaatsvindt bij een erkend leerbedrijf. De studenten doen passende praktijkervaring op, krijgen deskundige begeleiding en zijn bij Stichting de Kern verzekerd van een goede stageplaats. Wij hebben plaats voor drie stagiaires.

Wanneer u te maken heeft met een onverwachte crisis in uw thuissituatie, is het mogelijk om bij ons een gekwalificeerde pedagogisch geschoolde oppas in te huren, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op zaken die acuut uw aandacht vragen.

Stichting de Kern biedt intensieve thuisbegeleiding en ondersteuning op het gebied van opvoeding, gezinsbegeleiding, huishoudelijke- en financiële/administratieve ondersteuning.

Stichting de Kern is ISO-gecertificeerd.

Reacties zijn gesloten.