Stand van zaken

De dagbesteding bestaat uit allerlei activiteiten, zowel in groepjes als individueel. De dagbesteding bij Stichting de Kern wordt volledig afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Ook in de winkels van “Fan Allus” in Harlingen en Sneek kunnen wij gebruik maken van enkele dagbestedings- en werkervaringsplekken.

Stichting de Kern is een door SBB erkend leerbedrijf en kan stagiaires inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden. MBO-studenten komen alleen in aanmerking voor een diploma als de stage plaatsvindt bij een erkend leerbedrijf. De studenten doen passende praktijkervaring op, krijgen deskundige begeleiding en zijn bij Stichting de Kern verzekerd van een goede stageplaats. Wij hebben plaats voor drie stagiaires.

Wanneer u te maken heeft met een onverwachte crisis in uw thuissituatie, is het mogelijk om bij ons een gekwalificeerde pedagogisch geschoolde oppas in te huren, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op zaken die acuut uw aandacht vragen.

Stichting de Kern biedt intensieve thuisbegeleiding en ondersteuning op het gebied van opvoeding, gezinsbegeleiding, huishoudelijke- en financiële/administratieve ondersteuning.

Stichting de Kern is ISO-gecertificeerd.

Reacties zijn gesloten.